MODELLEN GEZOCHT VOOR NIEUWE KLEDINGLIJN

Voor een opdracht van een nieuw modebedrijf in Amsterdam zoek ik zes modellen die de kledinglijn van dit bedrijf kunnen presenteren.  De kledinglijn is gebaseerd op de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires met een knipoog naar boho en Ibiza-stijl. Het bedrijf werkt met gerenommeerde merknamen en is onderscheidend op dit gebied.                                      

De shoot zal plaatsvinden op het strand en in de duinen van Bloemdael op een zondag in de maand augustus. De shoot vindt plaats op TFP-basis en je wordt begeleid door een team van stylisten en visagisten. Je kunt je aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Vermeld in de toelichting je kledingmaten en lengte.  Voor een impressie van de kleding en zie bijgaande foto’s.

ibiza 4

WORKSHOP PARIJS

 Parijs

Ik fotografeer in het najaar een sfeervolle modeshoot in Parijs. Parijs is een prachtige stad en zeer geschikt als decor voor fotoshoots. Afgelopen jaar ben ik afgereisd naar de stad van de liefde voor de voorbereiding van een nieuwe foto serie, deze is momenteel nog in de maak.

Topics tijdens deze workshop:

* je wordt gecoacht tijdens de fotoshoot in specifieke modelposes

* je werkt aan de perfecte pose voor de ‘WOW’ uitstraling

* je werkt met specifieke belichting, daglicht, kunstlicht, overdag en ‘s avonds

* er is begeleiding door een team van visagisten

* je werkt met meerdere fotografen

* er is naast de prachtige locatie, aandacht voor plezier en gezelligheid

* krijg je een uitgebreid digitaal portfolio

* er wordt in een kleine groep gewerkt voor een goede interactie en aandacht. Zodoende is er nog een stukje persoonlijke aandacht mogelijk!

Fotografen en modellen kunnen zich aanmelden middels onderstaand aanmeldformulier. Je ontvangt een uitgebreid pakket met informatie en de kosten voor deze modeshoot.

Aanmeldformulier